COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, ved øvrig brug af services eller foretag af køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke hertil. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@appetito.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: Appetito

Persondatapolitik og cookies

Når du bestiller mad hos Appetito skal vi bruge følgende oplysninger:
  • Navn
  • Adresse (vej, postnr. By) – Hvis du skal have leveret
  • E-mail adresse – Hvis du bestiller per mail
  • Telefonnummer
Vi benytter kun de registrerede oplysninger i forbindelse med levering af mad. Persondataoplysningerne registreres hos Appetito og opbevares i 5 år (pga. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes, medmindre der stadig er et aktivt kundeforhold. Ordredata vil blive overført til vores økonomisystem e-conomic med hvem vi har en databehandleraftale.

Dine rettigheder

Ifølge persondataloven har du altid ret til at gøre indsigelse mod de data der er registreret om dig, ligesom du til hver en tid kan få indsigt i hvilke data der er registreret, få dem rettet og slettet. Du kan ikke få slettet oplysninger fra vores økonomisystem, da vi har pligt til at opbevare dem i 5 år i henhold til regnskabsloven. Ønsker du at gøre indsigelse eller få at vide hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bedes du sende en mail til mail@appetito.dk, og vi vil besvare din mail hurtigst muligt.

Appetitos nyhedsbrev

Tilmelder du dig Appetitos nyhedsbrev, giver du ligeledes et udtrykkeligt samtykke til dette, enten når du aktivt sætter kryds i at du gerne vil modtage nyhedsbrevet når du bestiller en vare, eller når du tilmelder dig via en pop-up på hjemmesiden. Tilmelder du dig i butikken vil det ligeledes tydeligt fremgå at du tilmelder dig nyhedsbrevet. I alle nyhedsbreve der udsendes, vil der i bunden være et link, så du nemt og hurtigt til hver en tid kan afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Jobsøgere

Hvis du søger job hos Appetito, enten ved at sende en ansøgning på e-mail eller ved at aflevere en personligt i butikken, behandler vi også dine personoplysninger for at evaluere dit potentiale som medarbejder. I den sammenhæng frabeder vi os også CPR-nummer på dit CV eller ansøgningsmateriale. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke. Vi kan efter aftale med dig gemme din ansøgning i 6 måneder, hvorefter den vil blive slettet.

Data til statistisk formål

Vi forbedrer hele tiden vores shop, og en af de måder vi kan gøre shoppen bedre og mere brugervenlig er ved at indsamle data til forskellige statistikker om de besøgene. Det kan være antal besøgende, hvor de kommer fra, hvilke sider de besøger, hvilke produkter der bliver købt osv. Her indsamles ingen data om dig som person, udelukkende data til statistiske formål.

Cookies

Vores Shop system anvender såkaldte cookies bl.a. til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er en lille fil som gemmes på din egen computer. Derved er det muligt for shoppen at huske dine oplysninger næste gang du køber. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i Cookies, men oplysninger om brugerens adfærd. Disse oplysninger kan Appetito bruge til at gøre shoppen mere brugervenlig. Du kan selv  slette cookies i Internet Explorer under menuen »Funktioner« – »Internetindstillinger« – »Slet cookies«. Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du mulighed for at rette henvendelse til datatilsynet eller kontakte os på: mail@appetito.dk.

Åbningstider

  • Man: Lukket
  • Tirs - Fre: 10:00 - 18:00
  • Lør: 10:00 - 16:00
  • Søn: Lukket