Mad ud af huset

Navigation

  • Man: Lukket
  • Tirs – Fre: 10-17.30
  • Lør: 10-14
  • Søn: Lukket

Panino (sandwich)


  • 1. Salami
    1. Salami
    54,-
    Salami pikante, mild provolone ost, grillede artiskokhjerter, salat og grøn pesto.

     


  • 2. Angus
    2. Angus
    54,-
    Røget og modnet inderlår fra kødkvæg, semidried cherrytomater, salat og hjemmelavet hvidløgsost.

     


  • 3. Vegetariana
    3. Vegetariana
    54,-
    Provolone ost, semidried cherrytomater, grillede artiskokhjerter, salat og humus.

     


  • 4. Appetito
    4. Appetito
    54,-
    Grillet skinke med rosmarin, parmesan ost, semidried cherrytomater, salat og rød pesto.

     


  • 5. Pollo
    5. Pollo
    54,-
    Grillet kyllingefilet, stegt pancetta (italiensk bacon), salat og hjemmelavet kryddermayonnaise.

     


  • 6. Classico
    6. Classico
    54,-
    Parmaskinke, parmesan ost, semidried cherrytomater, salat og grøn pesto.

     


  • 7. Pollo Toscano
    7. Pollo Toscano
    54,-
    Toscansk kyllingesalat (grillet kyllingefilet, pancetta, hvidløg og salat – vendt i græsk yogurtdressing), semidried cherrytomater og grøn pesto.

     


  • 8. Salmone
    8. Salmone
    54,-
    Varmrøget laksetartar, salat og grøn pesto.

     


  • Ekstra indhold
    5,-
    Per del.

     

Tapas og italienske tallerkener

Ring og bestil eller kom forbi og hent
OBS : Min. 2 personer


  • Frokosttallerken – pr. person.
    98,-
    2 slags salami, 2 slags skinke/filét, fransk landpaté bagt i stenovn, 3 slags ost. Anrettet med grøn pesto, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe, oliven.
    Hertil durum/ølandshvede brød.

     


  • Italiensk tallerken - pr. person - min. 2 pers.
    Italiensk tallerken – pr. person – min. 2 pers.
    115,-
    3 slags salami, 4 slags skinke/filét, 4 forskellige oste, grøn pesto, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe samt 2 slags oliven.
    Hertil durum/ølandshvede brød.

     


  • Tapas - pr. person - min. 2 pers.
    Tapas – pr. person – min. 2 pers.
    115,-
    Søde chili med flødeost, bresaolaruller, fennikelsalami, små snack salami, serranoskinke, manzo stufato (røget sprængt kalvekød), chorizo, fransk landpaté bagt i stenovn, 2 slags ost, grøn pesto, saltmandler, 2 slags oliven.
    Hertil durum/ølandshvede brød.

     


  • Vegetapas - pr. person - min. 2 pers.
    Vegetapas – pr. person – min. 2 pers.
    115,-
    4 slags ost, søde chili med flødeost, grillede aubergineruller, hjemmelavet humus, saltmandler, grøn pesto, 2 slags oliven, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter og balsamicomarinerede borettane løg. Bønnesalat.
    Hertil durum/ølandshvede brød.

     

Antipasti og tapasmenuer

Vores menuer er det vi kalder ”det fulde måltid” – lige til at sætte på bordet. En lille starter til gæsternes velkomstdrink – fade med lækkerier, små skåle med specialiteter, vores gode olivenolie til brødet og småkager til kaffen.

Min. 4 personer. Bestilles senest dagen før.


  • Appetitos Italienske menu – pr. person.
    185,-
    Grøn pesto med crostini.
    4 slags ost – 4 slags salami – 4 slags skinke/filét. Fyldig grøn salat.
    Serveret med diverse specialiteter: Oliven, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe og honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

     


  • Appetitos Speciale menu – pr. person.
    185,-
    Grøn pesto med crostini.
    2 slags ost, 3 slags salami, 3 slags skinke/filét, bresaolaruller og fyldte søde chili. Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner. Serveret med diverse specialiteter: Oliven, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe og honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

     


  • Appetitos Tapas menu – pr. person.
    185,-
    Grøn pesto med crostini.
    Serranoskinke, chorizo, svinefilét, fennikelsalami, sprængt kalv med parmesanflager, snack salami, fransk landpaté med cornichoner, bresaolaruller og fyldte søde chili på grøn salat, saltmandler, grillede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, oliven samt 2 slags ost med honningmarinerede rosiner/valnødder.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

     


  • Appetitos Vegetar menu – pr. person.
    185,-
    Grøn pesto og hummus med crostini.
    Blandet salat med svampe, cherrytomater og græskarkerner. 5 forskellige oste, fyldte søde chili på grøn salat, grillede aubergineruller med grøntsagsfyld, saltmandler, grillede artiskokhjerter, peberfrugt dråber, semidried cherrytomater, oliven, balsamicomarinerede borettaneløg samt honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

     

Appetitos buffeter

Større selskaber

Appetitos buffeter indeholder alt til en rigtig fest, små startere, fisk, specialiteter, salat, pålæg, ost, olie til brødet og kager til kaffen. Vi garanterer, at folk ikke går sultne fra bordet – og at de får en madoplevelse med hjem.

Min. 8 personer. Bestilles senest 3 dage før.


  • Appetitos buffet 1 – pr. person.
    220,-
    Starter: Grøn pesto med crostini.
    Forret: Varmrøget laksetatar med krydderurter og citron på bund af salat.
    Hovedret: Serranoskinke,
    Grillet rosmarinskinke med peberfrugtcreme,
    Bresaola (okseinderlår) med rucola og parmesanflager,
    Salami milano,
    Manzo stufato (sprængt kalv),
    Fennikelsalami,
    Spianata picanti – lidt stærk salami,
    Toscansk kyllingesalat,
    Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.

    Hertil: Balsamicomarinerede borretaneløg, semidried cherrytomater, oliven samt marinerede svampe.

    Oste: Raschera – mild komælksost med lang eftersmag,
    Tallegio – blød smagfuld komælksost,
    Pecorino – mild fåremælksost.

    Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
    Til kaffen: Italienske småkager.

    Brød og økologisk olivenolie.

     


  • Appetitos buffét 2 – pr. person.
    260,-
    Starter: Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
    Forret: Koldrøget laks med mascarponecreme og citron, Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
    Hovedret: Parmaskinke – lagret min. 18 måneder, Grillet rosmarinskinke, Manzo stufato (sprængt kalv), Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
    Trøffelsalami – med sorte trøfler fra Umbrien, Lufttørret vildsvinefilét fra toscana, Oksekødssalami, Andeterrine fra Bretagne med borretaneløg, Bresaolaruller med friskost.
    Fyldig blandet grøn salat.

    Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, oliven, dorettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.

    Oste: Comté – nøddeagtig lagret ost, Provolone – meget mild komælksost, Gorgonzola – mild og cremet.
    Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike samt amarenekirsebær.

    Til kaffen: Konfekt tapaskager.

    Brød og økologisk olivenolie.

     

Det er muligt at tilkøbe Tiramisu til alle vores anretninger. 38 kr. pr. person

Receptioner

Vores tapas og menuer er velegnede til receptioner. De mange små ting giver gæsterne god mulighed for at vælge lige det de har lyst til – og det er middelhavsmad, der er skabt til at nyde med et glas i hånden.

Appetito tilbyder også et udvalg af receptionsmad – den lille snack, ”lidt men ikke et måltid”, eller receptionen hvor der er mulighed for kniv, gaffel og tallerken.


  • Reception 1 – snack til et glas -pr. person
    59,-
    2 slags ost på pind.
    Små snacksalami – med parmesan og chorizo.
    Grønne oliven med mandler.
    Langtidsbagte saltmandler.
    Snackfade med crostini og grissini samt rød og grøn pesto
    til at ”dyppe” i.

     


  • Reception 2 – mere, men ikke et helt måltid – pr. person
    79,-
    2 slags ost på pind.
    Antipastiruller med flødeost og valnødder.
    Små snacksalami – med parmesan og chorizo.
    Mozarellaost med semidried cherrytomater
    Langtidsbagte saltmandler.
    Snackfade med crostini og grissini samt rød og grøn pesto
    til at ”dyppe” i.
    Cantuccini – toscanske mandelkager.

     


  • Reception 3 – let måltid med kniv og gaffel – pr. person
    105,-
    Pecorino og Raschera ost.
    Parmaskinke.
    Manzo stufato(kalv).
    Salami fennikel.
    Salami Milano.
    Blandede oliven.
    Grillede artiskokhjerter.
    Semidried cherrytomater.
    Langtidsbagte saltmandler.
    Snackfade med crostini og grissini samt rød og grøn pesto
    til at ”dyppe” i.
    Cantuccini – toscanske mandelkager.
    Durumhvedebrød med ølandshvede.

     


  • Reception 4 – som det simple eller tilkøb – pr. person
    25,-
    Mini sandwich, lavet af italiensk scrocchiarellabrød – fyldt med vores lækre skinker eller salamier, pesto, rucolasalat og vegetariske specialiteter efter jeres ønske.