Selskabsmenuer

Vores menuer er det vi kalder ”det fulde måltid” – lige til at sætte på bordet. En lille starter til gæsternes velkomstdrink – fade med lækkerier, små skåle med specialiteter, vores gode olivenolie til brødet og småkager til kaffen.

OBS. Minimum 4 personer pr. menu. Bestilles senest dagen før.

  • Italiensk menu pr. person 199,-

    Grøn pesto med crostini. 4 slags ost – 4 slags salami – 4 slags skinke/filét. Fyldig grøn salat.
    Serveret med diverse specialiteter: 2 slags oliven, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe og honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

  • Speciale menu pr. person 199,-

    Grøn pesto med crostini.
    2 slags ost, 3 slags salami, 3 slags skinke/filét, bresaolaruller og fyldte søde chili. Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
    Serveret med diverse specialiteter: Oliven, semidried cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe og honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

  • Tapas menu pr. person 199,-

    Grøn pesto med crostini.
    Serranoskinke, chorizo, svinefilét, fennikelsalami, sprængt kalv med parmesanflager, snack salami, fransk landpaté med cornichoner, bresaolaruller og fyldte søde chili på grøn salat, saltmandler, grillede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt 2 slags ost med honningmarinerede rosiner/valnødder.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

  • Vegetarmenu pr. person 199,-

    Grøn pesto og hummus med crostini.
    Blandet salat med blandede svampe, cherrytomater og græskarkerner.
    5 forskellige oste, fyldte søde chili på grøn salat, grillede aubergineruller med grøntsagsfyld, bønnesalat, saltmandler, grillede artiskokhjerter, peberfrugt dråber, oliven, balsamicomarinerede borettaneløg samt honningmarinerede rosiner/ valnødder til osten.
    Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.

På vores forskellige buffeter vil du finde produkter af højeste kvalitet, så uanset om du kommer og henter eller vi leverer tapas til en hyggelig aften, bryllups receptionen, barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagsfesten så er alt afstemt.

Vi garanterer, at folk ikke går sultne fra bordet – og at de får en madoplevelse med hjem.

OBS. Minimum 8 personer pr. buffet. Bestilles senest 3 dage før.

Starter:
Grøn pesto med crostini.

Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.

Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano.
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.

Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.

Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.

Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.

Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.

Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.

Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.

Starter:
Grøn pesto med crostini.

Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.

Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano.
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.

Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.

Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.

Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.

Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.

Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.

Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.

  • Buffet 1 pr. person 240,-

    Starter:
    Grøn pesto med crostini.

    Forret:
    Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.

    Hovedret:
    Serranoskinke
    Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
    Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
    Salami Milano
    Manzo stufato (Sprængt kalv).
    Fennikelsalami.
    Spianata picante – Lidt stærk salami.
    Toscansk kyllingesalat.
    Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
    Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.

    Oste:
    Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
    Tallegio – blød smagfuld komælksost.
    Pecorino – mild fåremælksost.
    Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.

    Til kaffen:
    Italienske småkager.
    Brød og økologisk olivenolie.

  • Buffet 2 pr. person 290,-

    Starter:
    Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.

    Forret:
    Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
    Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.

    Hovedret:
    Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
    Grillet rosmarinskinke.
    Manzo stufato (sprængt kalv).
    Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
    Trøffelsalami – med sorte trøfler.
    Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
    Oksekødssalami – mager og krydret.
    Andeterrine fra Bretagne.
    Bresaolaruller med friskost.
    Fyldig blandet grøn salat.
    Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, 2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.

    Oste:
    Comté – nøddeagtig lagret ost.
    Provolone – meget mild komælksost.
    Gorgonzola – mild og cremet.
    Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike samt amarenekirsebær.

    Til kaffen:
    Konfekt tapaskager.
    Brød og økologisk olivenolie.

  • Tiramisu (Tilkøb pr. person 38,-

    Det er muligt at tilkøbe Tiramisu til alle vores anretninger.

  • Reception – som det simple eller tilkøb pr. person 25,-

    Mini sandwich
    Lavet af italiensk scrocchiarellabrød – fyldt med vores lækre skinker eller salamier, pesto, rucolasalat og vegetariske specialiteter efter jeres ønske.

  • Reception 1 – mere, men ikke et helt måltid pr. person 99,-

    2 slags små ostehapser på pind.
    Hjemmelavede antipastiruller med flødeost og valnødder.
    Små snacksalami – med parmesan og chorizo.
    Mozarellaost med semidried cherrytomater på pind
    Langtidsbagte saltmandler.
    Snackkurve med crostini og grissini samt rød og grøn pesto til at ”dyppe” i.
    Cantuccini – toscanske mandelkager.

  • Reception 2 – let måltid med kniv og gaffel pr. person 125,-

    Pecorino og Raschera ost.
    Parmaskinke. Manzo stufato (kalv).
    Salami fennikel. Salami Milano.
    Blandede oliven. Grillede artiskokhjerter.
    Semidried cherrytomater. Langtidsbagte saltmandler.
    Snackkurve med crostini og grissini samt rød og grøn pesto til at ”dyppe” i.
    Cantuccini – toscanske mandelkager.
    Durumhvedebrød med ølandshvede.

OBS. Minimum 2 kuverter. Bestilles senest dagen før.

  • Forår / Sommer / Efterår / Vinter/ Jul pr. person 210,-

    Sæson tapas varieres efter årstiderne. Kontakt os for at høre mere om den aktuelle variant.

Sommertapas 

Fra 1. juni 2024 til d. 31. august 2024 

Melon med parmaskinke

Tunsalat med rødløg og kapers

Toscansk kylligesalat

Bresaolarulle på salat med chilidrops 

Ventricinasalami med grillede artiskokhjerter 

Fennikelsalami med hummus

Mortadella med semidried cherrytomater 

Black angus og chilicreme

Svinefilet med syltet svampe

 Grøn pesto  

Saltmandler  

To slags ost ( Comte og Morbier)  

To slags oliven og syltet valnødder

Tiramisu

Inklusiv brød 

Minimum to personer, bestilles senest dagen før 

Pr. person 210,- 

 

Mangler du noget nemt?

Vores tallerken og antipasta/tapas er et nemt og lækkert måltid, uanset om I er to eller mange.

Pålæg grafisk