Vores menuer er det vi kalder ”det fulde måltid” – lige til at sætte på bordet. En lille starter til gæsternes velkomstdrink – fade med lækkerier, små skåle med specialiteter, vores gode olivenolie til brødet og småkager til kaffen.
OBS. Minimum 4 personer pr. menu. Bestilles senest dagen før.
Grøn pesto med crostini.
4 slags ost – 4 slags salami – 4 slags skinke/filét. Fyldig grøn salat.
Serveret med diverse specialiteter: 2 slags oliven, semidried
cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe
og honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
Grøn pesto med crostini.
2 slags ost, 3 slags salami, 3 slags skinke/filét, bresaolaruller og fyldte søde
chili. Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Serveret med diverse specialiteter: Oliven, semidried cherrytomater, grillede
marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe og honningmarinerede
rosiner/valnødder til osten.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
Grøn pesto med crostini.
Serranoskinke, chorizo, svinefilét, fennikelsalami, sprængt kalv med
parmesanflager, snack salami, fransk landpaté med cornichoner,
bresaolaruller og fyldte søde chili på grøn salat, saltmandler, grillede
artiskokhjerter, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt 2 slags ost
med honningmarinerede rosiner/valnødder.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
Grøn pesto og hummus med crostini.
Blandet salat med blandede svampe, cherrytomater og græskarkerner.
5 forskellige oste, fyldte søde chili på grøn salat, grillede aubergineruller med
grøntsagsfyld, bønnesalat, saltmandler, grillede artiskokhjerter, peberfrugt dråber,
oliven, balsamicomarinerede borettaneløg samt honningmarinerede rosiner/
valnødder til osten.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
På vores forskellige buffeter vil du finde produkter af højeste kvalitet, så uanset om du kommer og henter eller vi leverer tapas til en hyggelig aften, bryllups receptionen, barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagsfesten så er alt afstemt.
Vi garanterer, at folk ikke går sultne fra bordet – og at de får en madoplevelse med hjem.
OBS. Minimum 8 personer pr. buffet. Bestilles senest 3 dage før.
Starter:
Grøn pesto med crostini.
Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.
Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano.
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.
Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn pesto med crostini.
Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.
Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano.
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.
Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn pesto med crostini.
Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.
Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.
Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.
Det er muligt at tilkøbe Tiramisu til alle vores anretninger.
Mini sandwich
Lavet af italiensk scrocchiarellabrød – fyldt med vores lækre skinker eller
salamier, pesto, rucolasalat og vegetariske specialiteter efter jeres ønske.
2 slags små ostehapser på pind.
Hjemmelavede antipastiruller med flødeost og valnødder.
Små snacksalami – med parmesan og chorizo.
Mozarellaost med semidried cherrytomater på pind
Langtidsbagte saltmandler.
Snackkurve med crostini og grissini samt rød og grøn pesto til at ”dyppe” i.
Cantuccini – toscanske mandelkager.
Pecorino og Raschera ost.
Parmaskinke. Manzo stufato (kalv).
Salami fennikel. Salami Milano.
Blandede oliven. Grillede artiskokhjerter.
Semidried cherrytomater. Langtidsbagte saltmandler.
Snackkurve med crostini og grissini samt rød og grøn pesto til at ”dyppe” i.
Cantuccini – toscanske mandelkager.
Durumhvedebrød med ølandshvede.
OBS. Minimum 2 kuverter. Bestilles senest dagen før.
Ingen sæsontapas i januar
Vores menuer er det vi kalder ”det fulde måltid” – lige til at sætte på bordet. En lille starter til gæsternes velkomstdrink – fade med lækkerier, små skåle med specialiteter, vores gode olivenolie til brødet og småkager til kaffen.
OBS. Minimum 4 personer pr. menu. Bestilles senest dagen før.
Grøn pesto med crostini.
4 slags ost – 4 slags salami – 4 slags skinke/filét. Fyldig grøn salat.
Serveret med diverse specialiteter: 2 slags oliven, semidried
cherrytomater, grillede marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe
og honningmarinerede rosiner/valnødder til osten.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
Grøn pesto med crostini.
2 slags ost, 3 slags salami, 3 slags skinke/filét, bresaolaruller og fyldte søde
chili. Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Serveret med diverse specialiteter: Oliven, semidried cherrytomater, grillede
marinerede artiskokhjerter, marinerede svampe og honningmarinerede
rosiner/valnødder til osten.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
Grøn pesto med crostini.
Serranoskinke, chorizo, svinefilét, fennikelsalami, sprængt kalv med
parmesanflager, snack salami, fransk landpaté med cornichoner,
bresaolaruller og fyldte søde chili på grøn salat, saltmandler, grillede
artiskokhjerter, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt 2 slags ost
med honningmarinerede rosiner/valnødder.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
Grøn pesto og hummus med crostini.
Blandet salat med blandede svampe, cherrytomater og græskarkerner.
5 forskellige oste, fyldte søde chili på grøn salat, grillede aubergineruller med
grøntsagsfyld, bønnesalat, saltmandler, grillede artiskokhjerter, peberfrugt dråber,
oliven, balsamicomarinerede borettaneløg samt honningmarinerede rosiner/
valnødder til osten.
Italienske småkager til kaffen. Brød og økologisk olivenolie.
På vores forskellige buffeter vil du finde produkter af højeste kvalitet, så uanset om du kommer og henter eller vi leverer tapas til en hyggelig aften, bryllups receptionen, barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagsfesten så er alt afstemt.
Vi garanterer, at folk ikke går sultne fra bordet – og at de får en madoplevelse med hjem.
OBS. Minimum 8 personer pr. buffet. Bestilles senest 3 dage før.
Starter:
Grøn pesto med crostini.
Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.
Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano.
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.
Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn pesto med crostini.
Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.
Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano.
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.
Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn pesto med crostini.
Forret:
Varmrøget laksetartat med krydderurter og citron på bund at salat.
Hovedret:
Serranoskinke
Grillet rosmarinskinke med peberfrugtecreme.
Bresaola (okseinderlår) med ruccola og parmesanflager.
Salami Milano
Manzo stufato (Sprængt kalv).
Fennikelsalami.
Spianata picante – Lidt stærk salami.
Toscansk kyllingesalat.
Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.
Hertil: Balsamicomarinerede borettaneløg, semidried cherrytomater, 2 slags oliven samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.
Tallegio – blød smagfuld komælksost.
Pecorino – mild fåremælksost.
Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.
Til kaffen:
Italienske småkager.
Brød og økologisk olivenolie.
Starter:
Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.
Forret:
Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.
Antipastiruller med lufttørret skinke, flødeost og valnødder.
Hovedret:
Parmaskinke – modnet min. 24 måneder.
Grillet rosmarinskinke.
Manzo stufato (sprængt kalv).
Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.
Trøffelsalami – med sorte trøfler.
Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.
Oksekødssalami – mager og krydret.
Andeterrine fra Bretagne.
Bresaolaruller med friskost.
Fyldig blandet grøn salat.
Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater,
2 slags oliven, borettaneløg, peberfrugtcreme samt marinerede skovsvampe.
Oste:
Comté – nøddeagtig lagret ost.
Provolone – meget mild komælksost.
Gorgonzola – mild og cremet.
Til ostene: Valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike
samt amarenekirsebær.
Til kaffen:
Konfekt tapaskager.
Brød og økologisk olivenolie.
Det er muligt at tilkøbe Tiramisu til alle vores anretninger.
Mini sandwich
Lavet af italiensk scrocchiarellabrød – fyldt med vores lækre skinker eller
salamier, pesto, rucolasalat og vegetariske specialiteter efter jeres ønske.
2 slags små ostehapser på pind.
Hjemmelavede antipastiruller med flødeost og valnødder.
Små snacksalami – med parmesan og chorizo.
Mozarellaost med semidried cherrytomater på pind
Langtidsbagte saltmandler.
Snackkurve med crostini og grissini samt rød og grøn pesto til at ”dyppe” i.
Cantuccini – toscanske mandelkager.
Pecorino og Raschera ost.
Parmaskinke. Manzo stufato (kalv).
Salami fennikel. Salami Milano.
Blandede oliven. Grillede artiskokhjerter.
Semidried cherrytomater. Langtidsbagte saltmandler.
Snackkurve med crostini og grissini samt rød og grøn pesto til at ”dyppe” i.
Cantuccini – toscanske mandelkager.
Durumhvedebrød med ølandshvede.
OBS. Minimum 2 kuverter. Bestilles senest dagen før.
Ingen sæsontapas i januar
Vores tallerken og antipasta/tapas er et nemt og lækkert måltid, uanset om I er to eller mange.
Appetito – Et strejf af Italien
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag – Fredag:
Lørdag:
Søndag
Lukket
10.00 – 17.30
10.00 – 14.00
Lukket
Links
Fra mandag d. 21. oktober
til og med mandag d. 28. oktober
Vi holder åben i hele januar til og med lørdag 1. februar
Lukket mandag og tirsdag samt søndag, men ellers glæder de almindelige åbningstider.
Derefter vil butikken lukke 1. februar hvis der ikke er nogle der har interesse i at overtage Appetito, men vi håber stadig :-)
(Er du interesseret i at overtage Appetito høre vi gerne fra dig.)